A fost propusă sancționarea prin lege a demnitarilor, reprezentanților autorităților executive, judecătorești, dar și legislative, din Parlamentul României sau din Parlamentul European, care ar dezinforma cu privire la măsurile sau legile adoptate de statul român.

Inițiativa parlamentarului vine după ce Premierul i-a calificat drept ”autiști” pe unii europarlamentari ai opoziției, care ar dezinforma forurile europene cu privire la situația din România, iar ministrul Justiției a susținut că procurorul-șef al DNA a afectat imaginea României prin declarații și interviuri.

Premierul a declarat recent că un europarlamentar  a făcut mult rău României prin atitudinea ei și prin faptul că „și-a pârât propria țară” în Parlamentul European. Premierul i-a catalogat, în acest context, drept „autiști” pe cei care „dezinformează UE, în ciuda faptului că știu adevărul”, stârnind proteste din partea organizațiilor care se ocupă de copiii cu această afecțiune.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.