Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM) a lansat un nou site, o platformă modernă de comunicare şi informare pentru potenţialii beneficiari, informează, miercuri, instituţia.

„Lansat la începutul acestui an, noul site www.fngcimm.ro reprezintă unul din elementele cheie din strategia de repoziţionare a Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii, ca sprijin pragmatic pentru mediul antreprenorial din România. Cu un design modern şi performanţe tehnice îmbunătăţite, noul site a fost construit pe principiul relevanţei pentru publicul ţintă”, spun reprezentanţii FNGCIMM.

Noua interfaţă de consultare în timp real a bazei de date, pusă la dispoziţia beneficiarilor Programului „Prima Casă” şi a companiilor beneficiare ale garanţiilor FNGCIMM, completează serviciile de consiliere oferite.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.