Comitetul de avizare din cadrul Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) a acceptat 381 de dosare în cadrul programului „Rabla”, din care 38 pentru extensia „Rabla Plus”, se arată într-un comunicat de presă al AFM.

În această etapă, pentru Programul „Rabla” au fost acceptate 381 dosare pentru 781 autovehicule. Pentru Programul „Rabla Plus” au fost acceptate 38 de dosare pentru 55 de autovehicule, dintre care 10 electrice hibride şi 45 pur electrice.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, la secţiunile aferente Programelor „Rabla” şi „Rabla Plus”.

Ediţia cu numărul 15 a Programului „Rabla” a demarat în data de 15 martie 2018, atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru cele juridice, cu două luni mai devreme faţă de sesiunea din 2017, bugetul alocat fiind de 253 de milioane lei.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.