Asociația Magistraților din România (AMR) își exprimă nemulțumirea față de respingerea propunerii de verificare a aspectelor privind întâlnirile la sediul CSM după programul de lucru și în afara datelor la care au avut loc ședințele disciplinare între inspectori judiciari, judecători sau procurori, precum și a propunerii de stabilire a cadrului care a permis „formarea și întreținerea ideii condiționării procedurilor de recrutare a inspectorilor de renunțarea la acțiunile judiciare pornite de Inspecția Judiciară împotriva CSM”.

AMR a spus clar, în repetate rânduri, că punctele de vedere pe care le exprimă nu sunt menite nici să facă apologia ‘războiului’ în interiorul CSM — lucru cu totul de nedorit! — și nici să dea apă la moară unora care ar avea de profitat din dezbinarea între judecători și procurori. (…) Transformarea în reglementare legală a propunerii de separare a carierelor judecătorilor și procurorilor (în sensul de a nu mai duce la plen problemele ținând de cariera și drepturile acestora), susținută constant de AMR, constituie o probă în acest sens.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.