alegeri_votBiroul Electoral Central (BEC) a acreditat mai multe instituţii pentru realizarea de sondaje de opinie la ieșirea de la urne la scrutinul din data de 5 iunie.

Astfel, conform unor hotărâri adoptate în ședința din 30 mai, BEC a acreditat Asociația pentru protecția consumatorului european pentru realizarea de sondaje în București, iar Fundația „Biroul de Cercetări Sociale” (BCS) pentru exit-poll-uri la nivelul Capitalei, dar și în Mangalia.

Totodată, au mai fost acreditate Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) pentru exit-poll-uri în sectorul 4 al Capitalei, la secțiile de votare 738 — 742, și Institutul de Politici Publice, Administrație și Științele Educației din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu pentru realizarea de sondaje în județul Gorj.

Biroul Electoral Central (BEC) a acreditat, săptămâna trecută, Centrul de sociologie urbană și regională — CURS și Grupul de studii socio-comportamental — Avangarde pentru realizarea de sondaje de opinie la ieșirea de la urne la nivelul municipiului București.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.