Guvernul a adoptat o Hotărâre prin care scoate din funcţiune şi casează o serie de imobile aflate în administrarea MApN şi situate în Bucureşti şi în mai multe municipii şi judeţe, stabilindu-le, totodată, şi o valoare contabilă care în unele cazuri este mică şi foarte mică.

Astfel, Guvernul a adoptat, cu 5 zile înainte de demisia premierului, Hotărârea nr. 5/2018 privind trecerea din domeniul public în domeniul privat al statului a unor construcţii şi amenajări la terenuri din cadrul unor imobile aflate în administrarea MApN, situate în judeţele Sibiu, Vâlcea, Timiş, Braşov, Dolj, Constanţa, Alba, Arad, Gorj, Cluj şi municipiul Bucureşti, în vederea scoaterii din funcţiune şi casării acestora.

Hotărârea a fost semnată de fostul premier şi contrasemnată de ministrul Apărării. Imobilele în cauză sunt identificate în anexa nr. 2 a HG, anexa nr. 1 fiind clasificată.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.