Regulament privind desfăşurarea concursului pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate


A fost aprobat Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiei de preşedinte şi vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate.

Conform Ordinului nr. 3515/2022 Ministrul sănătăţii numeşte prin ordin componenţa comisiei de evaluare şi componenţa comisiei de soluţionare a contestaţiilor în vederea organizării concursului pentru ocuparea funcţiei de preşedinte şi vicepreşedinte al ANDIS, cu cel puţin 3 zile înainte de data transmiterii spre publicare a anunţului privind concursul în vederea ocupării funcţiei respective.

Concursul se desfăşoară în două etape, după cum urmează:
a) evaluarea dosarelor de concurs ale tuturor participanţilor şi stabilirea clasamentului acestora pe baza criteriilor de evaluare de către o comisie de evaluare numită prin ordin al ministrului sănătăţii;
b) susţinerea de către primii cinci candidaţi clasaţi în urma evaluării prevăzute la lit. a) de interviuri şi prezentarea proiectelor de management ale acestora în faţa comisiei de evaluare şi a Consiliului de supraveghere al ANDIS.

Ministerul Sănătăţii publică anunţul de concurs în două publicaţii naţionale şi îl afişează pe pagina sa de internet cu cel puţin 30 de zile înainte de data – limită de depunere a dosarelor de înscriere la concurs.