ANCPI organizează întâlniri pentru instruirea celor implicați în procesul de înregistrare sistematică a proprietăților


Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) organizează, începând din luna noiembrie 2022, o serie de workshop-uri care are ca scop informarea și instruirea celor implicați în procesul de înregistrare sistematică a proprietăților, finanțat din fonduri europene. Întâlnirile de lucru fac parte din Campania națională de informare și conștientizare din cadrul Proiectului  „Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România”, cod SMIS 120063. Finanțarea este asigurată prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020.

ANCPI, instituție publică aflată în subordinea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), organizează 28 de sesiuni de lucru în format online.

La aceste întâlniri vor participa primarii comunelor care beneficiază de finanțarea cu fonduri europene a lucrărilor de cadastru, prestatorii lucrărilor de înregistrare sistematică a proprietăților, notari, reprezentanți ai ANCPI și ai oficiilor de cadastru și publicitate imobiliară.