Proces – verbal de sancţionare a contravenţiilor uttilizat în activitatea de verificare a situaţiei fiscale personale, modificări!


Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 1.036/2021 pentru aprobarea formularului tipizat “Proces – verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiilor” utilizat în activitatea de verificare a situaţiei fiscale personale a fost modificat de Ordinul nr. 1842/2022.

Formularul are regim special şi se tipăreşte prin unităţi specializate, pe baza comenzilor primite din partea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală pentru Direcţia generală control venituri persoane fizice şi din partea direcţiilor generale regionale ale finanţelor publice pentru serviciile de verificări fiscale din cadrul acestora şi pentru structurile de inspecţie fiscală persoane fizice din cadrul unităţilor subordonate acestora.

Direcţia generală control venituri persoane fizice, direcţiile generale regionale ale finanţelor publice şi unităţile subordonate acestora vor lua măsuri pentru ducerea la îndeplinire a prevederilor prezentului ordin.