Ordonanţe de urgenţă adoptate de Guvern!


Guvernul României a publicat lista cu proiectele de acte normative adoptate în data de 30 iunie 2021.

ORDONANȚE DE URGENȚĂ
1. ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ pentru modificarea şi completarea Legii nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului, cu modificările şi completările ulterioare.
2. ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate, pentru stabilirea unor măsuri cu privire la acordarea concediilor medicale, precum şi pentru modificarea art. 299 alin. (4) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii.
3. ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ privind executarea serviciilor de aerofotogrammetrie şi de realizare a ortofotoplanurilor pe teritoriul României şi executarea serviciilor de digitizare şi actualizare a Sistemului de identificare a parcelelor agricole pentru Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale în perioada 2021-2030.
4. ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul managementului situaţiilor de urgenţă şi al apărării împotriva incendiilor.
5. ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ privind înfiinţarea Gărzii Forestiere Naţionale.
6. ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ privind autorizarea Ministerului Tineretului şi Sportului de a transfera documentaţia tehnică achiziţionată prin Programul Operaţional Asistenţă Tehnică 2014-2020 către direcţiile judeţene pentru sport şi tineret.
7. ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ pentru modificarea şi completarea Legii nr.350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismul.