Convenţia naţională a Colegiului Psihologilor din România poate fi organizată la distanţă


Hotărârea nr. 3/2021 prevede aprobarea Procedurii de organizare la distanţă a Convenţiei naţionale a Colegiului Psihologilor din România.

Aşadar, în cazul existenţei unor considerente de optimizare economică şi/sau a unor situaţii extraordinare, în care, prin reglementări ale autorităţilor publice, se limitează numărul de participanţi şi nu este posibilă organizarea şedinţelor Convenţiei naţionale a Colegiului Psihologilor din România într-o singură locaţie, Convenţia naţională poate fi organizată în sistem de teleconferinţă, concomitent în mai multe locaţii, respectiv la sediul central al Colegiului Psihologilor din România, în sălile sediilor filialelor teritoriale ale Colegiului Psihologilor din România şi/sau în alte locaţii conectate la reţeaua informatică care permite desfăşurarea dezbaterilor şi a votului în timp real.

Cheltuielile de dotare a sălilor de şedinţă şi de organizare a Convenţiei naţionale, cu elementele prevăzute în prezenta procedură, se includ în bugetul Colegiului Psihologilor din România pentru anul în care are loc şedinţa Convenţiei naţionale.