A fost aprobat numărul maxim de studenţi care pot fi şcolarizaţi în anul universitar 2021 – 2022 în cadrul programelor de master


Au fost aprobate domeniile şi programele de studii universitare de master, locaţiile geografice de desfăşurare, numărul de credite de studii transferabile pentru fiecare program de studii universitare, formă de învăţământ sau limbă de predare, precum şi numărul maxim de studenţi care pot fi şcolarizaţi în anul universitar 2021 – 2022, în cadrul instituţiilor de învăţământ superior de stat.

În acest sens Hotărârea nr. 385/2021 prevede domeniile şi programele de studii universitare de master acreditate şi numărul maxim de studenţi ce pot fi şcolarizaţi în anul universitar 2021 – 2022.

Instituţiile de învăţământ superior de stat şi particulare acreditate nu organizează admitere pentru anul I de studii la programele de studii universitare care intră în lichidare începând cu anul universitar 2021 – 2022.

Instituţiile de învăţământ superior de stat şi particulare acreditate vor asigura şcolarizarea studenţilor deja înmatriculaţi la programele intrate în lichidare.