A fost aprobată Procedura de implementare a măsurii “Granturi pentru investiţii acordate IMM-urilor”


În Monitorul Oficial nr. 1163/2020 a fost publicat Ordinul nr. 3396/2020 pentru aprobarea Procedurii de implementare a măsurii “Granturi pentru investiţii acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituite prin Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operaţional Competitivitate 2014 – 2020, în contextul crizei provocate de COVID – 19, precum şi alte măsuri în domeniul fondurilor europene.

Se prevede că se aprobă Procedura de implementare a măsurii “Granturi pentru investiţii acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituite prin Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operaţional Competitivitate 2014 – 2020, în contextul crizei provocate de COVID – 19, precum şi alte măsuri în domeniul fondurilor europene, prevăzută în anexa care face parte integrantă din ordin.

Direcţia de antreprenoriat şi programe pentru IMM şi agenţiile pentru IMM, atragere de investiţii şi promovare a exportului vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.

,