Ştiaţi că este finanţat un proiect de investiţii intitulat “Navă specializată de căutare şi salvare pe mare cu capacitatea de 100 persoane salvate”?


Hotărârea Guvernului nr. 492/2019 pentru aprobarea Notei de fundamentare privind necesitatea şi oportunitatea efectuării cheltuielilor aferente proiectului de investiţii “Navă specializată de căutare şi salvare pe mare cu capacitatea de 100 persoane salvate” a fost modificată de Hotărârea nr. 278/2020.

Se prevede că finanţarea proiectului de investiţii se realizează din fonduri externe nerambursabile, prin Programul operaţional Infrastructură mare 2014 – 2020 şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, conform programelor de investiţii publice aprobate potrivit legii.

Finanţarea proiectului de investiţii se realizează din fonduri externe nerambursabile, prin Programul operaţional Infrastructură mare 2014 – 2020 şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, conform programelor de investiţii publice aprobate potrivit legii.”