Guvernul a luat act de Hotârârea pentru stabilirea drepturilor de diurnă


Guvernul României a discutat mai multe acte normative:

I. HOTĂRÂRI
1. HOTĂRÂRE pentru stabilirea drepturilor de diurnă, cazare, hrană, facilitarea legăturii cu familia, recreere şi transport ale personalului militar şi civil participant la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român.
2. HOTĂRÂRE pentru reaprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii “Construire centru de instruire sintetică P+3. Clădire simulatoare de zbor şi spaţii conexe echipată cu un simulator de zbor FFS Boeing 737 NG”.

II. MEMORANDUMURI
1. MEMORANDUM cu tema: Schema de ajutor de minimis pentru participarea la festivaluri şi târguri de filme, interne şi internaţionale, Schema de ajutor de minimis pentru distribuirea şi exploatarea filmelor româneşti de toate genurile, Schema de ajutor de minimis pentru susţinerea programelor de cultură, educaţie cinematografică, organizare de evenimente culturale cinematografice precum şi pentru editarea de publicaţii de specialitate şi Schema de ajutor de minimis pentru încurajarea funcţionării cinematografului de artă şi a programării filmelor în acestea în aplicarea prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 39/2005 privind cinematografia, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 328/2006, cu modificările şi completările ulterioare.