Un nou proiect de ordonanță de urgență in domeniul transporturilor se află pe masa Guvernului


Un nou proiect de ordonanță de urgență pare să fie pe masa Guvernului, în pregătire pentru săptămâna viitoare. Ultimele informații aduc vești importante pentru zeci de mii de români.

Proiectul de ordonanţă ce reglementează serviciile de ridesharing ar putea fi pus pe Transparenţă săptămâna viitoare, însă vreau ca acesta să fie echilibrat pentru toate părţile, să nu mai existe supărări nici din partea taximetriştilor a declarat ministrul Transporturilor.

„Noi am avut o comunicare şi eu comunic foarte bine cu dânşii (reprezentanţii Uber, Clever şi Bolt – n. r.) şi i-am asigurat că ordonanţa va apărea într-un termen foarte scurt, dar nu avea cum să apară până nu finalizam tocmai problemele pe care ei ni le-au adus la cunoştinţă săptămâna trecută. Tocmai de asta, aşa cum am spus în intervenţiile pe care le-am avut şi pe posturile tv şi săptămâna trecută la conferinţă, săptămâna aceasta urma să avem întâlnirea. A avut loc întâlnirea, s-a ajuns la un consens. Probabil că săptămâna viitoare vom pune în Transparenţă această ordonanţă. Dar eu am discutat în permanenţă cu ei acest subiect, deci nu trebuie să îşi facă nimeni probleme. Tot ce vreau eu să vă spun este că această ordonanţă trebuie să fie echilibrată pentru toate părţile, să nu mai existe supărări nici din partea taximetriştilor, nici din partea celor de la Uber”, a spus ministru.