Se acordă credite pentru achiziţionarea de biciclete!


Toți românii care sunt vor să achizioneze o bicicletă o pot face de acum fără probleme. Acealași lucru este valabil și în cazul trotinetelor și longboard-urilor electrice.

Un anunț important pentru toți românii vine de la BNP Paribas Personal Finance SA Paris. Sucursala București, prin marca sa comercială Cetelem, a vorbit despre un nou parteneriat cu brandul românesc de biciclete Pegas, în cadrul căruia va finanța achiziția produselor comercializate de Atelierele Pegas atât în magazinele fizice Pegas și francizele mărcii, cât și în magazinul virtual.

Astfel, pentru clienții interesați de achiziționarea bicicletelor, trotinetelor și longboard-urilor electrice, Cetelem oferă un produs financiar personalizat, conceput exclusiv pentru Atelierele Pegas, ce presupune achitarea bunurilor în maxim 12 rate cu 0% dobândă. Banca are în vedere extinderea perioadei de grație la 60 de luni. Suma minimă finanțată este de 300 RON, iar pragul maxim de creditare atinge 20.000 RON. Datorită investițiilor în digitalizare, timpul de aprobare a unei cereri de finanțare este de 10 minute.