Ministrul Fondurilor Europene afirmă că au fost depuse proiecte pe fonduri europene în valoare de 39 de miliarde de euro


Ministrul Fondurilor Europene afirmă că la nivelul întregii ţări au fost depuse, în actualul exerciţiu financiar, proiecte pe fonduri europene în valoare de 39 de miliarde de euro, din care au fost deja contractate aproape 21 de miliarde, iar până în prezent nu s-au înregistrat corecţii financiare, pentru că modul de lucru al beneficiarilor s-ar fi îmbunătăţit faţă de exerciţiul financiar 2007-2013.

Ministrul a spus că la nivel naţional au fost deja depuse proiecte pentru fonduri europene în cuantum de 39 de miliarde de euro.

“La nivelul întregii ţări sunt depuse proiecte în valoare de 39 miliarde de euro, din care noi am contractat până în momentul de faţă aproape 21 de miliarde de euro”, a spus Rovana Plumb.

Ministrul a precizat că din 1 august 2017 şi până în prezent au intrat în România 8,6 miliarde de euro, iar corecţii financiare nu există deocamdată în acest exerciţiu financiar.