Categories
Achiziţii publice Autorităţi şi instituţii publice Ştiri

Camera Deputaților vrea să cumpere servicii de curățenie de jumătate de milion de lei

Sume imense de bani sunt cheltuite inutil de politicieni an de an. Potrivit unui anunț postat pe SICAP, Camera Deputaților vrea să cumpere servicii de curățenie de jumătate de milion de lei.

Camera Deputaţilor va cumpăra sevicii de curăţenie pentru perioada exercitării Preşedinţiei României la Consiliul UE, pe o suprafaţă totală de cca 19.429 m2, ocupată de săli de conferinţe, holuri şi grupuri sanitare.

„Servicii de curăţenie pentru realizarea acţiunilor şi activităţilor specifice pregătirii şi exercitării Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene, pe o suprafaţă totală de cca 19.429 m2, ocupată de săli de conferinţe, holuri, grupuri sanitare în locaţia din Palatul Parlamentului, în care îşi va desfăşura activitatea un număr mediu estimate de 1000 persoane/zi, luni-duminică, prin încheierea unui acord-cadru pe o perioadă de 7 (şapte) luni, prestarea serviciilor desfăşurându-se pe o perioadă de max. 6 (şase) luni (ianuarie – iunie 2019)”, se arată în anunţul de participare simplificat care a fost publicat pe portalul de licitaţii electronice.