Proiect: Închirierea elementelor de infrastructură din incinta perimetrelor administrate de MAI


-b--font-color--Red---Calendar-legislativ-14-27-aprilie----font---b-Cele-mai-importante-modificari-pentru-mediul-de-afaceri
Ministerul Afacerilor Interne a lansat în dezbatere publică proiectul de Hotărâre pentru aprobarea închirierii de elemente de infrastructură din incinta perimetrelor administrate de Ministerul Apărării Naţionale, respectiv de Ministerul Afacerilor Interne şi de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, pentru amplasarea de echipamente de radiocomunicaţii.

Prin proiect se urmăreşte redefinirea elementelor de infrastructură în contextul dezvoltării actuale a societăţii informaţionale, precum şi responsabilizarea încheierii contractelor de închiriere de către structurile în al căror patrimoniu se află elementele de infrastructură care fac obiectul propunerilor de închiriere, având în vedere şi calitatea conducătorilor acestora de ordonatori de credite.

În acelaşi timp, se asigură corelarea cu prevederile Legii nr. 500/2002 privind finanţele publice, în sensul stabilirii modului de utilizare a sumelor reţinute din valoarea chiriei, de către Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

Modificarea actului normativ nu implică cheltuieli suplimentare.