Fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii din mediul rural și protejarea patrimoniului cultural


multi_multi_euro_0Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a declarat că pentru anul 2016 sunt disponibile fonduri europene de peste 453 milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii din mediul rural și protejarea patrimoniului cultural.

Astfel, solicitanții de fonduri europene pentru agricultură și dezvoltare rurală pot depune proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii rurale, agricole sau forestiere și protejarea patrimoniului cultural.

Astăzi s-a deschis sesiunea de primire de proiecte pentru submăsurile 4.3.A – Investiții pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole și silvice – Infrastructura de acces agricolă, 7.2 – Investiții în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la scară mică, 7.6 – Investiții asociate cu protejarea patrimoniului cultural.

Ghidul Solicitantului la secțiunea “Investiții PNDR”, în pagina dedicată fiecărei submăsuri în parte vine în ajutorul solicitanţilor pentru întocmirea documentației necesare obținerii finanțării.