Categories
Administraţie publică centrală Proiecte şi propuneri legislative Ştiri

Agenda de lucru a şedinţei Guvernului României din 13 februarie

guvernPe Agenda de lucru a şedinţei Guvernului României din 13 februarie au fost incluse următoarele acte normative:
1. Proiect de ordonanţă de urgenţă privind completarea şi modificarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.96/2012 privind stabilirea unor măsuri de reorganizare în cadrul administraţiei publice centrale şi pentru modificarea unor acte normative.
2. Proiect de hotărâre pentru aprobarea amendamentului convenit între Guvernul României şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, prin schimbul de scrisori semnate la Bucureşti, la 31 octombrie 2012 şi la Bruxelles la 26 noiembrie 2012, la Acordul de împrumut dintre România şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, destinat finanţării Proiectului privind reforma sectorului sanitar-faza a II-a, semnat la Bucureşti la 28 ianuarie 2005.
3. Proiect de hotărâre pentru aprobarea strategiei de privatizare a Societății Naționale de Transport Feroviar de Marfă „CFR Marfă” SA și a mandatului Ministerului Transporturilor pentru implementarea acesteia.
4. Proiect de hotărâre privind organizarea și funcționarea Secretariatului de Stat pentru Culte.
5. Memorandum cu tema: Aprobarea semnării Acordului privind Curtea unică în materie de brevete.
6. Memorandum cu tema: Aprobarea participării domnului Mihai Adrian Albulescu – secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, în calitate de membru în Consiliul de Administrație al Societății Naționale de Transport a Gazelor Naturale Transgaz SA Mediaș, aflată sub autoritatea Ministerului
7. Informare privind stadiul și perspectivele Strategiei UE pentru regiunea Dunării la nivel UE și național.
9. Informare privind:
– Programul de redimensionare ecologică și economică în sectorul românesc al Luncii Dunării și finanțarea acestuia;
– Programul de realizare a Planului național pentru prevenirea, protecția și diminuarea efectelor inundațiilor și a finanțării acestuia.